Natuur en milieu in het Oldambt, Winschoten, Scheemda, Midwolda, Oostwold, 't Waar, Woldendorp, Bad Nieuweschans, Heiligerlee, Westerlee. Natuurlijk beheer openbare ruimte. Natuureducatie, educatie, natuurlijk tuinieren.
 

UITNODIGING NACHT VAN DE NACHT ZATERDAG 26 OKTOBER 2019


Ervaar en beleef de rust en donkerte in het Oldambt

Zaterdagnacht 26 oktober gaat in een groot deel van Europa de klok weer een uur terug: wintertijd! Juist deze nacht is door de Milieufederaties uitgeroepen tot ’Nacht van de Nacht’. Voor het vijftiende achtereenvolgende jaar willen de Milieufederaties aandacht vragen voor de schoonheid en het belang van de (donkere) nacht. Ook in het Oldambt wordt voor de vijftiende keer de Nacht van de Nacht georganiseerd. Het is derde lustrum dus, en daar willen we extra aandacht aan schenken.

PROGRAMMA
Het programma is in ontwikkeling en zal kenbaar worden gemaakt op deze website, die van de gemeente en Marketing Oldambt, en in kranten en radio/TV alsmede de sociale media.

De gemeente organiseert deze “Nacht van de Nacht” in samenwerking met de Club Oldambtster Groen, de KNNV Oost-Groningen (Veldbiologie), IVN Westerwolde-Oldambt, de Natuur- en Milieufederatie Groningen, het Kunstencentrum de Klinker, de Winschoter Kunstrolschaatsclub (WKC) en stadsdichter Bianca Holst.

Tags:
 
 
by R & T